UngLåt 2021

Sommarkurs for born og unge 6.-8.juli i Førde!

Unglaat_A4[95]1024_1

Er du mellom 9 og 18 år og driv med folkemusikk? Då må du melde deg på UngLåt som tilbyr kurs i hardingfele, fele, trekkspel, toradar og song med topp instruktørar. 

Kvelden 6. juli til kvelden 8. juli arrangerer Sogn og Fjordane Folkemusikklag sommarkurs i folkemusikk for barn og unge mellom 9 og 18 på Sunnfjord Folkehøgskule i Førde! Der får du læra song, dans og spel av nokre av landets fremste instruktørar, og det blir både individuelle timar og gruppetimar, internkonsert og fellesaktivitetar - masse moro!

Kurset har ei deltakaravgift på 800 kroner, og inkluderer alt av aktivitetar og undervising, i tillegg til overnatting på 2-4-mannsrom på folkehøgskulen og kveldsmat tysdag og frukost, lunsj og middag onsdag og torsdag. 

Påmeldinga er bindande og deltakaravgifta betalast inn på kontonummer: 3785 12 00771, og merkast med deltakarnamn. 

Påmeldingsfrist er 24. juni.

MELD DEG MED DENNE LENKJA: https://forms.gle/Ho7TBKRwK4fqHhLdA

.

Instruktørar:

Hardingfele – Øyvind Brabant og Maria Skjeldrum Toppe

Fele – Mari Skeie Ljones og Åsmund Arnesen Farstad

Kveding – Camilla Granlien

Toradar - Ingrid Standal Sørheim

Trekkspel - Mads Erik Odde 

 

UngLåt vil bli gjennomført etter gjeldande smittevernreglar og forskrifter.

Du kan ikkje kome på UngLåt om du har, eller nettopp har hatt symptom som sår hals, forkjølelse, lett hoste, muskelsmerte eller hovudverk.
Me vil gå gjennom smittevernreglane ved oppstart av arrangementet.

Kjøpt kurs blir normalt ikkje refundert, men ta kontakt med post@folkemusikklaget.no dersom noko heilt spesielt skulle oppstå som forhindrar ein i å kome på kurs.

Velkomen på kurs!