Juniorsamling på Osterøy, 01. – 03. nov 2019

Osterøy spel- og dansarlag og Nordhordland spel- og dansarlag skipar til Juniorsamling for hardingfelespelarar i Hordaland, helga 01.-03. nov. 2019. 

Kurs i flatfele med Bjørn Kåre Odde

Bjørn Kåre Odde

Bergen juniorspelemannslag arrangerer opent helgekurs i flatfele med Bjørn Kåre Odde helga 16.-17. mars i Gimle.

Juniorsamling på Haus

hardingfele[1]

Osterøy spel- og dansarlag og Nordhordland spel- og dansarlag inviterer til Juniorsamling for hardingfelespelarar i Hordaland, helga 02. - 04.nov. 2018.

Fagkonferanse: Arenaer for lokalt musikkliv

stord-kulturhus-ny

21. april inviterer Hordaland musikkråd i samarbeid med Stord musikkråd til fagkonferanse om viktigheten av gode arenaer for både musikk og dialog for det frivillige musikklivet.

Årets juniorsamling rett rundt hjørna!

Strekfigurar som spelar_800x305

Osterøy spel- og dansarlag og Nordhordland spel- og dansarlag skipar til Juniorsamling for hardingfelespelarar i Hordaland, helga 03. - 05.nov. 2017. Påmelding innan 28. oktober.

Lær folkemusikk på Folkeuniversitetet

Gitar

I haust arrangerer Folkeuniversitetet i Bergen kurs i folkemusikk og folkesong. Kursa er for dei som vil ha ei innføring i norsk folkemusikk og Vestlandstradisjonen. 

Dommarseminar på Voss

Kappleiksdømming - Foto Silje Drevdal

I samarbeid med Sogn og Fjordane folkemusikklag og FolkOrg, skipar me til dommarseminar på Ole Bull Akademiet på Voss helga 29.sept-1.okt. Her vert det seminar med fokus på dømming av både spel, dans og vokal. Påmeldingsfrist er 1. september.

Munnspelkurs i Fjell

munnspel

Knarrevik Munnspillkorps inviterar til munnspelseminar med hovudvekt på tradisjonsmusikk. Seminaret vert i Fjell kommune helga 21.-23. april.

Seminar for instruktørar innan folkemusikk og folkedans

Instruktørseminar

24.-25. mars skipar hardingfela.no i samarbeid med Hordaland Folkemusikklag og Hordaland Ungdomslag til seminar for kulturskulelærarar, instruktørar og andre som er interesserte i folkemusikk og folkedans.

Kurs i kveding og folkesong

Folkeuniversitetet i Bergen arrangerar vokalkurs 25.-26. februar med kveding og folkesong for dei som er interesserte i å læra seg dei gamle songtradisjonane.