Minnepris til ung hardingfelespelar frå Kvam i Hardanger

Kjersti Audhilds minnepris

AUDHILD FLAKTVEIT MOXNES MINNEPRIS  2016 er tildelt Kjersti Kindingstad Vågen (18), frå Kvam i Hardanger. Prisen, som er på 10 000 kroner, vart delt ut på Vestlandskappleiken i Bergen laurdag 1. oktober. 

Søker kandidatar til Audhild Flaktveit Moxnes sin minnepris for 2016

Audhild

Audhild Flaktveit Moxnes sin minnepris til unge utøvarar på hardingfele vert i år delt ut for 10. gong. Styret for minneprisen ber om å få inn forslag på unge utøvarar på hardingfele som vil vera aktuelle som kandidatar til prisen.

Minnepris til ung felespelar frå Bergen

Minnepris 2015 Kårhild

AUDHILD FLAKTVEIT MOXNES MINNEPRIS 2015 er tildelt 17 år gamle Kårhild Husby Nordstad frå Bergen. Prisen, som er på 10 000 kroner, vart delt ut på Vestlandskappleiken i Førde laurdag 10. oktober. 

Audhild Flaktveit Moxnes sin minnepris 2015

Audhild

Styret for minneprisen ber med denne utlysing om å få inn forslag på unge utøvarar på hardingfele som vil vera aktuelle som kandidatar til prisen.

Kine Svori vann Audhild Moxnes sin minnepris under Vestlandskappleiken 2014

DSC_1102 (2)

Audhild Flaktveit Moxnes sin minnepris til unge utøvarar på hardingfele 2014 vart tildelt Kine Svori frå Jostedal, Sogn og Fjordane.

VINNAR AV AUDHILD FLAKTVEIT MOXNES SIN MINNEPRIS - 2013

Marta%2BLindvik

Marta Lindvik fekk Audhild Flaktveit Moxnes sin minnepris for 2013.

AUDHILD FLAKTVEIT MOXNES SIN MINNEPRIS TIL UNGE UTØVARAR PÅ HARDINGFELE

Audhild

TILDELING HAUSTEN 2013

Styret for minneprisen ber med denne utlysing om å få inn forslag på unge utøvarar på hardingfele som vil vera aktuelle som kandidatar til prisen.

Audhild Flaktveit Moxnes sin minnepris til unge utøvarar på hardingfele vart i 2012 tildelt Nikolai Storevik frå Stryn i Nordfjord.

Minneprisvinnar 2012
Nikolai Storevik har synt ei særskild god utvikling siste åra. Prisvinnaren merkar seg ut med ein uvanlig sterk musikalitet og ei kreativ evne til å skape sjølv.

AUDHILD FLAKTVEIT MOXNES SIN MINNEPRIS

Audhild

TILDELING HAUSTEN 2012

Styret for minneprisen ber med denne utlysing om å få inn forslag på unge utøvarar på hardingfele som vil vera aktuelle som kandidatar til prisen.

VINNAR AV AUDHILD FLAKTVEIT MOXNES SIN MINNEPRIS - 2011

Minneprisvinnar
Mathilde Skjæret frå Jostedalen er årets vinnar av Audhild Flaktveit Moxnes sin minnepris.