Juniorsamling på Haus

hardingfele[1]

Osterøy spel- og dansarlag og Nordhordland spel- og dansarlag inviterer til Juniorsamling for hardingfelespelarar i Hordaland, helga 02. - 04.nov. 2018.

Shetlansk kulturkveld i Nordhordland

Shetland fiddlegroup

21. og 22. august har ein sjansen til å oppleve shetlandsk kultur i Nordhordlandsområdet. 28 musikere og handverkarar frå Shetland kjem og bidrar til kulturutveksling med folkemusikk og handverk fra Shetland. 

Vestlandskappleiken på Voss

Voss Spelemannslag - lagspel_350x233

Voss spelemannslag har gleda av å ynskja velkomne til Vestlandskappleik på Voss helga 26-28. oktober 2018!

Søk på folkemusikkstipend

Foto: Knut Utler

Hordaland fylkeskommune gjev ut fleire stipend til utøving og arbeid med tradisjonsinstrument, vokal tradisjon og folkedans. Søknadsfristen er 1. juni.

Resultat Hordamønstring

Her er alle resultata frå Hordamønstringa på Osterøy 17. mars 2018.

Årsmøte i HFL

Årsmøtet i Hordaland folkemusikklag vert halde under Hordamønstringa på Osterøy, laurdag 17. mars, kl. 15 i ungdomshuset Framhall. Her finn du årsmøtepapira.

Fagkonferanse: Arenaer for lokalt musikkliv

stord-kulturhus-ny

21. april inviterer Hordaland musikkråd i samarbeid med Stord musikkråd til fagkonferanse om viktigheten av gode arenaer for både musikk og dialog for det frivillige musikklivet.

Hordamønstringa 2018

Årets hordamønstring vert arrangert av Osterøy spel- og dansarlag laurdag 17. mars på Hauge. Påmeldingsfrist er 5. mars. Årsmøtet i Hordaland folkemusikklag vert halde under kappleiken.

Gratulera til årets vinnarar av folkemusikk- og folkedansstipend!

Foto: Knut Utler

Under Osafestivalen vart årets folkemusikk- og folkedansstipend frå Hordaland fylkeskommune tildelt Berit Opheim, Maria Skjeldrum Toppe og Silja Solvang.